Reacties van ouders


Had ik dit maar bij mijn eerste kind kunnen gebruiken, dat had me een hoop pijn in de rug bespaard.
Dat zo iets simpels me zoveel plezier kon geven.
Ik heb er zelf één geprobeerd te maken. Een stok, vastgebonden aan de fiets. Dit was een grote fout en achteraf gezien zelfs gevaarlijk voor mijn kind. Ik ben toch een originele gaan kopen.
Ik heb twee linker handen maar het monteren en demonteren van de Fiets Balans Trainer was geen enkel probleem.
Mijn vader (opa) was jaloers toen hij zag hoe ik mijn kind leerde fietsen.
Ons eerste kind konden we in het begin eigenlijk nooit goed met zijn eigen fietsje ergens mee naar toe nemen. Hij zwalkte veel en hij heeft er lang over gedaan om het te leren. Ons tweede kind namen we na een paar avondjes oefenen met de Fiets Balans Trainer mee. Het kost ons nauwelijks energie om de fiets in evenwicht te houden. Sterker nog, je helpt zelf de fiets in de goede richting te sturen.
Mijn eerste kinderen heb ik nogal wat leed aangedaan door ze aan de jas en in de nek te pakken zodra ze uit balans waren. Mijn laatste kind heeft, gebruikmakend van de Fiets Balans Trainer, vanaf het begin veel meer plezier gehad, omdat ze zich vrij op de fiets voelde, zonder die hand in de nek.
Ik heb regelmatig last van mijn rug en zag op tegen het gebogen langs de fiets van mijn kind sjokken. Eerlijk gezegd, heb ik ook wel eens te snel losgelaten in de hoop dat ze het sneller leerde met als gevolg, verschillende valpartijen en een kind dat geen zelfvertrouwen meer had en weken niet meer op een fiets durfde. De Fiets Balans Trainer is echt een uitkomst.
Ik ben een keer voorovergebogen lopend naast de fiets van mijn kind tegen een lantarenpaal gelopen. Een zeer nare ervaring. Nu, met behulp van de Fiets Balans Trainer, kan ik alles goed overzien en is de situatie zowel voor mijn kind als voor mijzelf veel veiliger.
Op de camping leerde ik mijn kind fietsen met behulp van de Fiets Balans Trainer. Ik weet niet op hoeveel fietsjes de Fiets Balans Trainer vervolgens is overgeplaatst, maar volgens mij heeft hij alle fietsjes van de camping gehad.


© 2002-2008 WURNOERA